Ako bojovať s mobingom - Svobodová, Lenka
Dôsledky mobingu. Najčastejšie psychické ťažkosti. Mober a finančné náklady pre firmu. Boj proti mobingu. Reakcia na násilie a prevencia proti násiliu na pracovisku.