Právo zamestnanca na ochranu osobných údajov - Varga, Peter
Pramene právnej úpravy. Komunitárna právna úprava. Slovenská právna úprava. Definovanie základných pojmov. Osobitná kategória osobných údajov. Povinnosti zamestnávateľa.