Transparency in the acquired language competences - Šajgalíková, Helena
Jazyková diverzita v Európskej únii. Možnosti na trhu EÚ. Jazyková politika Európskej únie. Štandardizácia jazykových zručností. Štandardizácia, transparentnosť a benchmarking v jazykových kompetenciách. Projekt TALC. Metodológia. Predbežné výsledky.