Finančná analýza rizika banky - Dudáková, Nora
Finančné analýzy bánk sú odlišné od firemných finančných analýz čo do štruktúry a obsahu finančných výkazov a činností. Autorka sa zameriava na podstatu finančnej analýzy rizika banky pre potreby riadenia, finančné zdroje a základnú charakteristiku finančných výkazov banky z pohľadu finančných analýz.