Právna úprava platobnej neschopnosti a predlženia a ich vzťah k vyhláseniu konkurzu v SR - Hanzlíček, Juraj
V podmienkach ešte stále sa reštrukturalizujúceho hospodárstva SR, ako aj zhoršených ekonomických vyhliadok v dôsledku globálneho útlmu ekonomickej aktivity, je problematika predlženia a platodnej neschopnosti podnikov stále aktuálna. Poukázanie na aktuálny stav v príslušnej legislatíve a jej možnú interpretáciu.