Recesia a vývoj na svetových kapitálových trhoch - Jánošová, Veronika, 1953-
Svetová ekonomika je v recesii. Vývoj na svetových kapitálových trhoch. Opatrenia na zmiernenie krízy. Svet bude bojovať s krízou pomaly a dlhý čas.