Štruktúra devízového trhu - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Analýza rastu trhu nových elektronických komunikačných sietí a možností investorov vstupovať na devízový trh. Nové spôsoby obchodovania, ktoré môžu investori využívať.