Právne vedomie finančného manažéra - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Zvýraznenie hodnoty práce finančného manažéra v kontexte s potrebou definovania a aplikácie právnych noriem a právneho vedomia pri výkone finančných rozhodnutí v podniku.