Nadmerná sebadôvera - teoretické prístupy - Šinský, Michal
Nadmerná sebadôvera ako psychologický fenomén. Prejavuje sa viacerými spôsobmi. Základné prejavy nadmernej sebadôvery majú prenikavé a permanentné dôsledky na finančné trhy a vytváranie finančnej politiky podniku prostredníctvom nositeľov nadmernej sebadôvery - manažérov.