Analýza ekonomického a legislatívneho prostredia, v ktorom pôsobia dcérske spoločnosti zahraničných finančných inštitúcií s cieľom zachovania stability finančného systému SR - Vavrová, Katarína, 1960-
Analýza ekonomického prostredia v období finančnej krízy s aplikáciou na pôsobenie dcérskych spoločností zahraničných finančných inštitúcií s cieľom zachovania stability finančného systému. Inštitucionálny rámec na riešenie krízových situácií v slovenskom finančnom sektore.