Efektívny systém riadenia skladu v období krízy - Dudek, Slavomír
Firmy pod tlakom na znižovanie nákladov a udržanie zisku. Rastúce požiadavky na skladové operácie. Využívanie systému riadenia skladov - WMS (Warehouse management system). Funkcie systému WMS. Výhody využívania WMS. Skracovanie času vybavenia objednávky. Opodstatnenie systému riadenia skladu. Funkcia a vlastnosť systému riadenia skladov.