30 kroků v marketingu pro malé rozpočty - Kladiva, Jiří
Rady riaditeľky nemeckej marketingovej spoločnosti Börse GmbH, ako zvýšiť predaj zameraním sa na marketing spoločnosti. Využívanie priameho marketingu. Odlíšenie sa od konkurencie. Opatrenia on-line. Klasická reklama on-line. Byť stále na očiach. Prieskum trhu. Manažment kampane.