Human resources working conditions, a key factor for motivation and firm competitiveness - Fendeková, Eleonora, 1952-
Ľudské zdroje ako významný faktor konkurencieschopnosti a efektívnosti firmy. Prehľad ekonomických teórií (Maslow, Alderfer, Herzberg). Výskumy vplyvu motivácie zamestnancov na ekonomický úspech firmy.