Korporativnaja "dorožnaja karta" - innovacionnyj metod upravlenija znanijami v korporacii - Jemala, Marek
Systémy plánovania procesov organizácie - jeden z dôležitých faktorov riadenia vo svetovom obchode. Rast konkurencie a neustále zmeny v prostredí, klientov, produktov a cien a snaha manažérov získavať čo najlepšie výsledky. Korporatívna "cestná mapa" (corporate roadmapping) - zvláštna forma strategického plánovania, ktorej cieľom je nájsť čo najlepšie riešenia v zmenenom prostrední.