Optimalizácia nákladov v podniku - Foltínová, Ľubica, 1975-
Optimalizácia nákladov v súčasnosti používa niekoľko všeobecne koncipovaných metód, pomocou ktorých je možné znižovať všetky druhy nákladov alebo špecializované metodiky zamerané na niektoré vybrané náklady. Zmeny v hodnotení, sledovaní a riadení nákladov a na metódy riadenia nákladov.