Eurofondy a ich využivanie z pohľadu podnikateľských subjektov - Hricová, Mária
Stav čerpania finančných prostriedkov z eurofondov je pravidelne publikovaný príslušnými ministerstvami. Tieto finančné prostriedky sú v prípade podnikateľskej sféry vymedzené na presné aktivity, ktoré pomáhajú zlepšiť ich postavenie na trhu. Prezentácia vnímania a hodnotenia čerpania tejto pomoci zo strany podnikateľských subjektov. Prezentované výsledky a názory vznikli na základe dotazníkového prieskumu uskutočneného medzi podnikateľskými subjektmi v SR v období október 2008 – február 2009.