Podmienky pre rozvoj inovačných procesov v SR - Hrušovská, Dana, 1964-
Podmienky pre rozvoj inovačných procesov v Slovenskej republike, financovanie inovačnej stratégie zo štrukturálnych fondov z Európskej únie ako aj z verejných a súkromných zdrojov SR. Súčasťou národného inovačného systému SR je zriadenie Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry SIEA v zriaďovacej pôsobnosti Ministerstva hospodárstva SR. Agentúra je výkonnou zložkou ministerstva pri koordinácii a implementácii inovančného rozvoja na Slovensku. Zhodnotenie postavenia SR v rámci EÚ podľa hodnotenia inovačnej výkonnosti, porovnanie v rokoch 2008, 2007 a 2006.