Kdo financuje sport - Hudský, Aleš
Šport v súčasnosti - spoločenský a ekonomický jav narastajúceho významu, ktorý významným spôsobom prispieva k rozvoju spoločnosti. Financovanie športu občanmi štátu (platenie DPH za športové potreby a služby), financovanie z marketingu a štátom. Porovnanie verejných výdavkov na šport voči HDP v krajinách EÚ. Štruktúra financovania športu podľa francúzskej štúdie. Pozitívny efekt športu pre štátny rozpočet.