Modelované prístupy k tvorbe, vzniku a udržiavaniu konkurenčnej výhody v podmienkach globalizácie - Hudáková, Ivana, 1976-
Vybrané aspekty a metódy na budovanie konkurenčnej schopnosti podnikov v podmienkach globalizujúcej sa ekonomiky. Konkurenčná výhoda ako základný prejav pre mnohé podniky.