Kvalitní prezentace umí mluvit - Sitterová, Soňa
Ako má prebiehať kvalitná powerpointová prezentácia. Komunikačné schopnosti prezentátora a vizuálne a technické pomôcky. Čas na prípravu prezentácie. Vizualizácia prezentácie - použitie farieb. Príklady z praxe pútajúce pozornosť. Po teórii - práca v tíme. Reč tela a hlasu.