Barter alternatíva, ak ju potrebujete - Blažej, Ján
Bezhotovostná výmena tovaru a služieb - ďalší obchodný kanál. Príležitosť lepšie využiť výrobné kapacity, zariadenia a pracovníkov. Barterový obchod - príležitosť nájsť nových odberateľov, možnosť konkurovať a presadiť sa v regiónoch. Zvýšenie produkcie. Príklady zo slovenskej a svetovej praxe.