Transferové oceňovanie v teórii a v praxi - Luknárová - Kutišová, Dalila
Metódy transferového oceňovania vychádzajúce z porovnávania ceny. Metódy transferového oceňovania vychádzajúce z porovnávania zisku. Korešpondujúce úpravy základu dane. Opatrenia predchádzajúce oceneniu. Dokumentácia transferového oceňovania a jej použitie v praxi. Príklady.