Praktická aplikácia včasnosti ako jednej z požiadaviek kladených na informácie z individuálnej účtovnej závierky v SR - Szászová, Renáta
Vymedzenie vecnej podstaty jednej z kvalitatívnych charakteristík informácií z účtovnej závierky - včasnosť a aplikácia v praxi. Požiadavka včasnosti priamo súvisí so zverejnením informácií z účtovnej závierky pre externých používateľov. Individuálna účtovná závierka - zostavenie, predloženie daňovému úradu, schválenie, uloženie, zverejnenie.