Zmena všeobecného vymeriavacieho základu a dôsledky na platenie sociálneho poistenia - Ruppová, Nataša
Sumu všeobecného vymeriavacieho základu za kalendárny rok 2008 ustanovilo Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR opatrením č. 154/2009 Z.z., ktoré nadobudlo účinnosť 3. 4. 2009. Maximálny vymeriavací základ na platenie poistného na sociálne poistenie v období od 1. júla 2009 do 30. júna 2010. Platenie poistného na sociálne poistenie z maximálneho vymeriavacieho základu v období od 1. júla 2009 do 30. júna 2010. Príklady platenia poistného na sociálne poistenie.