Hodnotenie outsourcingu a jeho kontrola - Majtán, Štefan
Všeobecné zásady hodnotenia a kontroly outsourcingu. Ukážka hodnotenia projektu outsourcingu z kvalitatívneho hľadiska aplikáciou Scoring modelu.