Hlavou proti kríze - Žuffa, Radovan
Trend šetrenia v súčasnej ekonomickej recesii. Ako ušetriť čo najviac. Možnosť zníženia daňových odvodov. Práca z domu. Znižovanie skladových zásob. Silnejší kontroling. Menej úrovní riadenia. Efektívnejšie formy marketingu.