Identifikácia duševného vlastníctva podniku - Matušovič, Martin
Duševné vlastníctvo je významným zdrojom úspešného podnikania. Analýza pozície duševného vlastníctva ako zložky podnikania. Všeobecná definícia podniku, účtovná evidencia, externé informácie a identifikácia duševného vlastníctva podniku v tejto evidencii. Evidencia duševného vlastníctva neodzrkadľuje realitu z hľadiska kvantity ani kvality. Mnohé zložky duševného vlastníctva v evidencii nenachádzame, alebo ich hodnotu nevieme presne identifikovať. Evidované zložky nemajú reálnu hodnotu.