Úloha hodnotenia rizika v procese rizikového manažmentu - Rybárová, Daniela, 1967-
Proces manažmentu rizika. Kroky procesu manažmentu rizika v kontexte cyklus celého procesu. Hodnotenie rizika. Kritéria rizika a ciele kritérií. Rizikové tolerancie a ochota riskovať