Centrá obcí a miest môžu rozkvitnúť - Semanco, Emil
Starostovia a primátori majú v najbližších mesiacoch príležitosť získať finančné prostriedky na rekonštrukciu a modernizáciu centier obcí a miest. Túto možnosť ponúka výzva Regenerácia sídiel v rámci Regionálneho operačného programu. Globálny cieľ Regionálneho operačného programu (ROP). Prioritná os 4 v rámci ROP - snaha zvýšiť konkurencieschopnosť sídiel a zvýšiť kvalitu a bezpečnosť verejných priestranstiev.