Globalizácia - ochrana hospodárskej súťaže - Zwiebová, Darina
Problematika európskej legislatívy v oblasti ochrany hospodárskej súťaže. Formy nedovoleného obmedzovania súťaže (dohody obmedzujúce súťaž, zneužívanie dominantného postavenia, koncentrácia). Implementácia európskej legislatívy do zákonodarstva SR. História vzniku a náčrt možných prístupov k riešeniu danej problematiky v súvislosti s procesom globalizácie.