Spoločenská zodpovednosť firiem ako marketingový nástroj podniku - Chomová, Katarína, 1983-
Spoločenská zodpovednosť firiem (CSR) - nový trend a pohľad na to, ako podnikať. Etika v podnikaní, odmietnutie korupcie a korektné vzťahy spoločnosti s okolím. Ceslosvetové hnutie podpory CSR. Budúcnosť CSR. Zodpovední spotrebitelia. Spoločenský marketing podľa Kotlera. Sociálny marketing. Green marketing - zelený marketing. Cause related marketing - dobročinný marketing.