Vliv neformálních sítí na rozhodování - Gross, Rob
Dôležitá úloha neformálnych vzťahov pri rozhodovaní. Ako využiť vzťahovú sieť pre zlepšenie efektívnosti rozhodovacieho procesu. Zjednodušenie kľúčových rozhodovacích procesov. Efektívnejšie rozhodovanie top manažérov.