Bankovní svět už nikdy nebude stejný - Machala, Karel
Svetová finančná kríza a potreba zaoberať sa zásadnými nerovnováhami, ktoré ovplyvňovali investičné toky pred krízou. Nový model finančných služieb. Posun moci na východ. Renesancia klasického bankovníctva. Regulácia s nulovým rizikom. Vláda ako akcionár bánk. Rozpočtové tlaky. Od prežitia k udržateľnosti.