Prehľad vývoja problematiky časovej konzistencie ekonomickej politiky - Szomolányi, Karol, 1976-
Historický vývoj teoretických poznatkov a diskusií vo svetovej vedeckej literatúre týkajúcej sa problému časovej konzistencie ekonomickej politiky a v rámci monetárnej politiky. Problém dôveryhodnosti, reputácie, delegovaní a štruktúry verejných financií. Markovova udržateľná rovnováha.