Význam, prevádzka a ekonomika bioplynovej stanice - Naščáková, Jana
Energetická náročnosť slovenských podnikov. Spôsob fungovania bioplynovej stanice. Investície na zriadenie bioplynovej stanice. Modelový príklad. Náklady na prevádzku bioplynovej stanice. Výnosy z výroby bioplynu.