Řízení daní v době krize: využijte ji ve svůj prospěch - Wright, Peter
Strategické riadenie daní vo finančných inštitúciách. Dane ako prínos pre podnikovú agendu. Rozvoj agendy strategického riadenia. Výdavky na výskum a vývoj. Daňové výhody platné pre výskum a vývoj. Príklady projektov výskumu a vývoja v oblasti softvéru a IT, ktoré spĺňajú podmienky pre uplatnenie daňového zvýhodnenia.