Novela poštového zákona: Svetlo na konci tunela? - Danielis, Juraj
Návrh novely poštového zákona - nový míľnik v spore medzi Slovenskou republikou a Európskou komisiou. Korene problému. Bod zlomu. Nesúhlas alternatívnych doručovateľov s novelou. Diskusia na bode nula.