Analýza ľudského kapitálu - čo odhalí audit? - Voštenáková, Zuzana
Pojem audit. Správny čas na audit. Výber dobrého audítora. Využívané metódy v rámci personálnych auditov. Výsledky auditu a ich prínos. Najčastejšie chyby firiem.