Postavenie personálnych agentúr na slovenskom trhu v čase hospodárskej krízy - Valentová, Andrea
Výber personálnej agentúry. Agentúry špecializované na vyhľadávanie pracovníkov (agentúry typu recritment). Agentúry vyhľadávajúce pracovníkov metódou "Executive Search" alebo tzv. "Headhunters". Personálne agentúry poskytujúce personálny lízing.