Konflikt - prirodzená súčasť života aj práce - Medlíková, Olga
Proces konfliktu. Ovplyvňovanie priebehu konfliktu. Spúšťače konfliktu. Vrchol konfliktu. Prevencia konfliktu. Druhy správania sa v konflikte. Spôsoby a techniky riešenia konfliktu.