Kultúrny šok - som padnutý "na hlavu" ja či oni? - Bilíková, Jana
Pojem, charakteristika a jednotlivé fázy kutúrneho šoku. Kultúrny šok a vedenie medzinárodného tímu. Priebeh a vysporiadanie sa s kultúrnym šokom. Príklady z praxe.