Právo zamestnanca na ochranu osobných údajov - Varga, Peter
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Povinnosť vo vzťahu k Úradu na ochranu osobných údajov. Postavenie Úradu na ochranu osobných údajov. Registrácia informačného systému. Osobná registrácia informačného systému. Evidencia informačného systému. Sankcie za porušenie zákona.