Príprava na zavedenie eura do hotovostného peňažného obehu - Vrana, Jozef
Základné dokumenty v procese príprav na zavedenie eura v Slovenskej republike. Kalkulácia potrebného množstva eurobankoviek a euromincí. Predzásobenie eurobankovkami a mincami. Zavedenie eura do hotovostného peňažného obehu.