Komparace geodemografických charakteristik slovenského a britského pojistného trhu - Herzán, Lukáš
Pohľad na právnu úpravu poistného trhu na úrovni EÚ. Solvency II. Rozdiely oproti Solvency I. Poistný trh v SR. a jeho subjekty. Poistný trh vo Veľkej Británii. Vzájomné porovnanie poistného trhu.