Manažment znalostí - moderný prístup riadenia ľudských zdrojov - Hvizdová, Eva, ml
Pojem manažment znalostí. Novodobá história manažmentu znalostí. Základná typológia znalostí. Model SECI a prístup K. Wiiga k riadeniu znalostí v organizáciách. Transformácia znalostí podľa I. Nonaky. Učiaca sa organizácia ako predpoklad manažmentu znalostí.