Talent management aneb jak neztratit ty nejlepší - Kotupas, Nikos
Ako rozpoznať a podporovať talentovaných ľudí tak, aby dokázali odborne vyrásť a firma dokázala z ich schopností vyťažiť konkurenčné výhody. Čo je to talent management, ktorý talent je dôležitý. Štyri kroky k úspechu. Ako efektívne rozvíjať talenty.