Zahraničnoobchodná spolupráca medzi Ruskou federáciou a Európskou úniou - Kašťáková, Elena, 1974-
Hospodárska charakteristika Ruskej federácie za rok 2007. Analýza zahraničného obchodu Ruskej federácie za rok 2007. Koncepcia sociálno-ekonomického rozvoja Ruskej federácie do roku 2020. Bilaterálna spolupráca EÚ a RF. Zahraničný obchod medzi EÚ a RF za rok 2007.