Základné povinnosti vedúcich zamestnancov - Mintál, Ján
Základné povinnosti zamestnanca. Povinnosti vedúcich zamestnancov. Porušenie základných a iných právnych povinností vedúcich zamestnancov môže založiť nielen disciplinárnu, ale aj hmotnú pracovnoprávnu zodpovednosť za spôsobenie škody. Zavinené porušenie právnych povinností vedúcich zamestnancov môže v niektorých závažnejších prípadoch viesť aj k založeniu administratívno-právnej a trestno-právnej zodpovednosti.