Manažérska porada - zásady vedenia - Martončíková, Petra
Cieľ manažérskych porád. Vedúci riadiaci poradu a jeho povinnosti. Zostavenie programu porady. Zásady vedenia porady. Prijímanie rozhodnutí, skupinové rozhodovanie. Vyhodnotenie porady.