Motivácia dôsledným výkonovým odmeňovaním - Bartl, Jaroslav
Výkonové odmeňovanie, praktické uplatňovanie výkonového odmeňovania, ciele výkonového odmeňovania, základné pravidlá výkonového odmeňovania, druhy výkonového odmeňovania,.individuálne výkonové odmeňovanie.